En dag Ett liv

Mitt liv, en dag i taget.

Update...

Kategori: Allmänt

Jag har visst glömt uppdatera om min deffning. Har hittills gått ner 2,4kg. Trodde väl från början att det skulle bli mer men jag har inte kört fullt ut. Jag äter frukost som vanligt och vissa dagar äter jag mat eftersom jag tränar. Sedan kom det en kajakhajk i vägen också så jag är nöjd ändå. Ska fortsätta några veckor till. Jag har bara 2hg kvar till minus 20kg. Känns riktigt peppande. Sen får jag se om jag når mitt stora mål minus 30kg eller om jag kommer se anorektisk ut då. Men under 70 ska jag i varje fall, det är nästa mål.

När det gäller kärleken har jag inte blivit ett dugg klokare. Vi får väl se vad som händer i helgen och hur det känns. Uppdatering kommer...

Trevlig helg!

Vad fan är kärlek då?

Kategori: Allmänt

Känner mig förvirrad. Jag är beredd att offra allt för J. Jag skulle flytta över atlanten om han så bad mig. Men vad är han beredd att göra för mig? Ingenting...

Jag trodde kärlek var att älska någon så pass mycket att man är beredd att göra allt för den personen. Jag trodde det innebar att man möttes på halva vägen och försökte lösa svårigheterna tillsammans. Men tydligen hade jag fel. Eller i varje fall så hade jag fel om kärleken mellan mig och J. För han gör som han vill och jag får vara med eller låta bli, vilket jag vill. Men vad jag vill och planerat betyder inget. Ska det funka mellan oss är det bara jag som ska offra mig och följa honom hela tiden.
Jag tror inte jag är beredd att göra det. Jag tror inte jag kan gå med på att genomleva över ett halvår i helvetet utan att få något tillbaka.

Allt jag bett om är att han väntar med att flytta några månader, men icke. Hans plan är att flytta redan till hösten och så kommer det bli. Men det kommer antagligen innebära slutet för oss. Men det får honom ändå inte att tänka om. Så vad ska jag göra? Köra över mig själv? Jag har kämpat så hårt för att bli människa något så när. Jag kan inte bara offra den värdighet jag byggt upp för honom när jag inte får något tillbaka.

Det här kan nog sluta illa...

Jag ska deffa!

Kategori: Allmänt

Helgen tog totalt kol på mig. Jag hade grymt kul och har nog aldrig fått så många komplimanger förut. Dock var det ju mest från fulla karlar men ändå, det kändes bra. Lite sur var jag ändå eftersom det var för Js skull jag valde att jobba på Metallsvenskan eftersom han skulle dit och jag inte hade råd med inträdet så skulle vi kunna umgås ändå och jag skulle bara jobba på dagarna. Men utan ens så mycket som en ursäkt backade han ur och jag blev fast där ensam. Som tur är fick jag större ansvar och i slutändan tjänade jag lite pengar. Så jag är helt klart nöjd med helgen även om jag blev rejält sur på J. 
Jag känner att jag ofta prioriterar honom för mycket jämfört med hur mycket han prioriterar mig. ka försöka sluta med det för jag blir bara ledsen hela tiden.

Igår sov jag fram till lunch vilket var välbehövligt. Sedan hade jag tonvis av energi och städade, handlade och fixade lite annat. Jag tog beslutet att jag tröttnat på att vågen står still. Efter att de senaste veckorna verkligen hårdtränat utan något som helst resultat har jag nu beställt och hämtat ut lite måltidsersättning som ska räcka tre veckor framåt. Jag vet mycket väl att det inte är en bra idé men jag pallar inte längre. Jag blir så besviken när inget händer och känner att jag behöver en skjuts för att bli av med de där återstående 10 kilona.
Antagligen kommer jag att vara trött och hängig i början men jag tänker försöka äta ett mål mat i varje fall om dan. Kanske mer de dagar jag tränar. Så får vi se om jag lyckas nå mitt mål innan sommaren, eller åtminstone innan sommaren är slut =)

Jag behöver någonting som gör mig glad just nu och eftersom J inte lyckas med det ska jag glädjas åt resultatet på vågen och så ska jag vara stolt när jag strosar runt i bikini i sommar. Jag är fast bestämd att klara detta, hoppas bara att magen är med. Den brukar inte gilla något som helst dietpulver men nu har jag köpt ett nytt, laktosfritt pulver så jag håller tummarna.

Ska försöka skriva hur det går och om det blir några resultat.
På återseende!

Inte som det ska...

Kategori: Allmänt

Det gör lite ont i hjärtat att erkänna det men allt är inte riktigt som det ska just nu. Jag mår inte så bra. Stressen äter upp mig inifrån och ensamheten förtär.
Det är väl inte direkt så att jag är ensam på riktigt men jag känner mig ensam. Jag har ingen jag kan prata med om allt som tynger mig just nu. J är ganska upptagen när han är hemma och det blir mest att vi tittar på film och käkar mat, sedan sover vi och sen ska han iväg på något. Vi hinner aldrig prata. Jag får aldrig chans att berätta om allt jag är med om i mitt liv eller de saker som tynger mig. Han hinner oftast med att dra en snabb genomgång av vad de gjort i veckan men det finns inte tid för mig. I veckorna får jag nöja mig med några sms om jag har tur. Kan inte minnas senast han ringde mig.
Jag vet ärligt talat inte hur jag ska orka att alltid vara andra till lags. Det känns som att jag vill fly ifrån allt men jag har ingenstans att ta vägen.
Om tre veckor är det slut på terminen och förhoppningsvis får jag chans att andas då. Men kanske inte ändå. Jag ska plugga hela sommaren. En universitetskurs på 15 poäng ska hinnas med i ämnet Andra världskriget från ett underifrånperspektiv. Intressant men tufft.

Imorgon och på lördag ska jag jobba på Metallsvenskan med att sälja -shirts. Det blir långa, tuffa pass och antagligen väldigt lite pengar då jag endast får 5% av det jag säljer för, men jag behöver alla pengar jag kan få. Det värsta är väl att jag inte kommer att hinna träffa J då jag börjat imorgon när han kommer hem och slutar 01 och på lördag börjar jag 10. Han ska åka iväg på en fest ute på landet och kommer inte hem på söndag utan sover kvar och åker direkt till tåget.

Jag förstår så väl att han vill åka på den här festen men jag hade verkligen behövt honom nu. Dock skulle det kännas alldeles för själviskt att be honom stanna hemma. Jag kan inte göra så. Därför gör jag som jag alltid gjort, Jag biter ihop och låtsas som att allt är hur bra som helst. Men hur länge orkar jag med det?

Skit är vad det är just nu...

Stan är full av idioter.

Kategori: Allmänt

Inte nog med att vi har sveriges värsta våldtäktsman och det har skett styckmord och andra konstiga saker här den senaste tiden. Nu ska Örebro kommun agera mördare också. Jag är så arg att jag kokar. Oskyldiga liv skall gå till spillo för människans extrema egoism.
Nu talar jag inte om människoliv utan djurliv, men det är nog så viktigt. Kommunen har bestämt att de ska skjuta 20 änder i närheten där jag bor. Jo, för änderna skiter ner omgivningen och förorenar badvattnet.
Men alla vi som promenerar där dagligen just för att det finns så mycket vackert att titta på, däribland fåglarna, ska inte vi få njuta? Är det bara badgästerna som räknas?
Nu snackar vi en, på sin höjd, 20 meter lång strandrämsa i en å som är så skitig att du får skrubba dig med Svinto efter ett dopp där. Vad spelar det för roll?
Förstör inte naturen och dess naturliga symbios för en så banal sak. De som vill bo i en stad där man kan bada har ju helt klart valt fel stad. Vi har inga badsjöar eller utomhus bad och det är långt till närmsta naturliga badplats. Flytta på era feta arslen istället och lämna denna vackra natursköna stad! Bo på kusten om ni vill bada! Låt mina älskade fåglar vara!
Om jag visste när detta är tänkt att ske skulle jag gå dit och skrämma bort varenda fågel eller störa skjutningarna genom att kasta sten på idioterna. Jag skiter i vilket, för man gör inte så här.
Det är en sak att skjuta av kajor som faktiskt förstör byggnader och annat väsentligt i städerna men änder? Dessutom är det ju snart dags för dessa vackra små liv att yngla av sig och nåde den som skjuter en mamma med ungar. Den kan hälsa hem direkt, det lovar jag!

Det är sånt här som gör att jag vill köpa en stor skog och bosätta mig mitt i den och aldrig sätta min fot utanför. Om jag visse att det var bättre i någon annan stad skulle jag flytta direkt men det verkar vara ett kriterium att man ska vara idiot för att få jobba på kommuner överhuvudtaget. 

Så nu ber jag er på Örebro kommun att vänligen Dra åt helvete! Synden straffar sig själv och den brukar straffa jävligt hårt. Rätt åt er!

Död åt människans egoism!! Leve änderna!!