En dag Ett liv

Mitt liv, en dag i taget.

Dag 1 - om mig

Kategori: Allmänt

Jag heter Ann-Helene Maria Wictoria.
Jag är 26 år.
För närvarande bor jag i Örebro, men jag tycker om att röra på mig och tror inte att jag stannar här så länge till.
Jag har två katter, Ronja och Birk och en hund som heter Oras men som för närvarande bor hos mina föräldrar eftersom jag inte är hemma så mycket.
Jag läser just nu till fritidsledare och vill gärna jobba med ungdomar på t. ex. en fritidsgård. Fast den stora drömmen är att bli författare och jag kämpar på med skrivandet så fort jag har tid.
Min fritid består mest av träning. Jag har som mål att gå ner sammanlagt 30 kilo så då måste man ligga i. Hittills har jag gått ner 16 kilo men det är en bra bit kvar innan jag nått mitt mål. Jag styrketränar en hel del och går på olika pass. Favoritpasset är BodyCombat.
Jag umgås självklart även med mitt hjärtas fröjd och glädje varje liten chans jag får. Men eftersom han studerar till SpecialistOfficer i Skövde blir det inte jätteofta.
Jag har även en hel hög intressen som jag gärna ägnar mig åt. Bland annat pistolskytte, musik och militärhistoria.
Militärhistoria är nog mitt största intresse och även anledningen till att jag och J träffades. Jag slukar allt som har med krig att göra, filmer, dokumentärer, böcker och allt man kan tänka sig.

Jag har en förkärlek för 50-tal både i inredning, musik och kläder. Tyvärr hindrar min plånbok mig från att Go Bananas vilket kanske är bra. Det absolut bästa som finns är saker i rosa plast. Jag älskar att gå på loppisar och tittar mer än gärna på Antikrundan och Antikdeckarna.
När det gäller musik är Elvis en klar favorit. Annars blir det mest Metal.
Jag är en tänkare. Det är nog det ord som beskriver mig bäst. Men jag tycker själv att jag är ganska glad och positiv och försöker se ljuset i allt det mörka. Jag älskar att göra andra människor glada och försöker alltid ställa upp.
Det finns så mycket mer jag vill berätta om mig själv, men vem ska orka läsa?
Nä, det får räcka såhär.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: